Piano

Annemarie de Boer

studeerde piano bij Mila Baslawskaja aan het Rotterdams Conservatorium. Zij volgde diverse masterclasses. Al voor zij afstudeerde nam de begeleiding van zangers en instrumentalisten een belangrijke plaats in. Zij treedt op met kamermuziekensembles en in liedrecitals. Zij was/is als begeleidster te horen op radio en CD en gaf concerten zowel in Nederland als in Duitsland, Zwitserland en Italië.
Vanaf haar studietijd vormt zij een duo met de mezzosopraan Ilona Stokvis. Zij brachten samen vele recitals ten gehore, waaronder ook het lichtvoetige programma “Poesta en Pampa”, met o.a. Hongaarse en Spaanse componisten. In diverse werken (o.a. Beethoven, Schumann, Debussy, Sjostakovitsj) voor cello en piano was Annemarie te beluisteren met Mariëtte Gort.
Met sopraan Iris Giel treedt zij regelmatig op in het kader van het Bach- en Mozartfestival, bijvoorbeeld in Schubert’s ‘Der Hirt auf dem Felsen’, samen met klarinettiste Laura Rijsewijk.
In kleine bezetting met alleen blazers speelde zij o.a. met hoboïste Anja van der Maten werken van Hendrik Andriessen en Francis Poulenc.
In 2008 gaf ze, samen met Anja van der Maten, onder meer een uitvoering van de Ballade voor hobo en piano van Hendrik Andriessen. Dit concert werd bijgewoond door drie kleinkinderen van de componist!
In stukken voor piano à quatre-mains vormt zij een duo met Frieda Offerhaus. Met de uitvoering van werken van plaatsgenoot Kees Wisse verleende Annemarie meer dan eens haar medewerking aan de uitvoering van nieuwe composities. Annemarie heeft een pianolespraktijk in Woerden en geeft elders les op een muziekschool.

Yvonne Leeftink

geeft met veel enthousiasme pianoles aan leerlingen van alle leeftijden.
Behalve het klassieke repertoire komt het lichtere genre, zoals popmuziek, sfeermuziek, ”spelen met akkoorden”, improvisatie en dergelijke steeds meer aan bod. 
Verder begeleidt zij diverse koren en solisten en speelt zij in verschillende bandjes.

De Linge 8
3448 CV
Woerden

Ad van Pelt

(1960) studeerde orgel en piano aan het Utrechts Conservatorium bij Kees van Houten, Jan Welmers en Ans Verbeek.
In 1986 behaalde hij zijn diploma’s Uitvoerend Musicus en Protestantse Kerkmuziek.
Daarnaast behaalde hij in 1987 zijn doctoraalexamen muziekwetenschappen aan de Rijksuniversiteit te Utrecht.
Hij treedt regelmatig op als pianist, onder meer tijdens de concerten van het Bach en Mozartfestival te Woerden. 
Hij is coördinator van Muziekschool Cantabile in Woerden.

Stromenlaan 85
3448 CC
Woerden